четвер, 05 грудня 2013 13:29

Азаров заявив, що євромітингувальники заважають євроінтеграції

Азаров заявив, що євромітингувальники заважають євроінтеграції
Фото: tsn.ua

Блокування роботи уряду і парламенту перешкоджає розробці та прийняттю проектів, які були узгоджені з Євросоюзом в рамках продовження роботи з укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Блокування роботи уряду і парламенту вже фактично перешкоджає розробці і прийняттю законодавства, яке ми визначили в нашому плані дій, який узгоджений з ЄС. Це реально перешкоджає євроінтеграції України", - сказав Азаров під час зустрічі з міністрами закордонних справ Польщі Радославом Сікорським та Швеції Карлом Більдом в рамках 20-го засідання Ради Міністрів ОБСЄ, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну в четвер.

Також прем'єр зазначив, що проведення тристоронніх консультацій у форматі Україна-Росія-Євросоюз буде сприяти якнайшвидшому підписанню Угоди про асоціацію.

Азаров знову підкреслив, що блокування роботи і силове захоплення адміністративних будівель перешкоджає вирішенню поточних проблем життєдіяльності 47-мільйонної країни і може призвести до проблем з реалізацією соціальних виплат.

Прем'єр-міністр підкреслив, що всі протиріччя повинні бути вирішені виключно шляхом переговорів.

"Я категорично проти застосування сили. Я готовий проявляти максимальну витримку. Але кожен день у цій надзвичайно складній ситуації ми повинні знаходити рішення, і безвідповідальні політикани не повинні нам заважати в цьому", - заявив глава уряду.

Зараз ви читаєте новину «Азаров заявив, що євромітингувальники заважають євроінтеграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути