субота, 25 грудня 2010 11:05

Азаров визначив для Попова головне завдання п'ятирічки

Азаров визначив для Попова головне завдання п'ятирічки

Прем'єр-міністр України Микола Азаров у Києві в суботу відкрив рух на першій ділянці реконструкції Жулянської транспортної розв'язки Київського півкільця.

"Можна з упевненістю сказати, що всі об'єкти, які ми планували зробити по Києву і по країні в цілому, нами зроблені", - сказав прем'єр на урочистій церемонії.

Реконструкція Жулянського шляхопроводу проводиться в контексті підготовки транспортної інфраструктури Києва до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Вартість робіт на ділянці становить 180,5 млн грн. Завершення робіт з реконструкції другої черги об'єкту планується в 2011 році.

Автодорога Київського півкільця є однією з основних транспортних магістралей, що з'єднує як райони міста, так і магістральні дороги на підходах до столиці із заходу на схід і з півночі на південь.

Прем'єр також відзначив, що основним завданням київської влади стане будівництво кільцевої дороги.

"Нам обов'язково потрібно зробити кільцеву навколо Києва для того, щоб розвантажити потік транзитних вантажів, які зараз йдуть через нашу столицю. Це наше завдання № 1, тому роботи автодорожникам вистачить мінімум на найближчі п'ять років", - зазначив Азаров.

За його словами, спочатку планується будівництво малого, а потім і великого кільця навколо Києва, що повністю прибере весь транзит з доріг столиці.

"Київ - єдина європейська столиця, у якої немає кільцевої дороги. Отже, це завдання для нас є головним", - додав прем'єр-міністр.

За матеріалами Інтерфакс-Україна, ІМК

Зараз ви читаєте новину «Азаров визначив для Попова головне завдання п'ятирічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути