середа, 19 вересня 2007 11:31

Азаров викличе до себе губернаторів

Перший віце-прем`єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров пропонує на найближчих засіданнях уряду заслухати звіти голів облдержадміністрацій у зв`язку із зростанням цін на продукти харчування в деяких регіонах.

Таку пропозицію Азаров висловив сьогодні на засіданні уряду.

"Закон надав право губернаторам контролювати рівень цінових надбавок і рівень рентабельності, тобто, по суті справи, контролювати цінову ситуацію", - сказав Азаров.

"Чому в їх районах, областях і містах спостерігається необґрунтоване зростання цін на продукти харчування? Чому посадовці не звертаються до Кабінету Міністрів і не просять, наприклад, забезпечити постачання борошна і м`яса на ринку, чому не проводять продуктові ярмарки? Чому, замість того, щоб займатися своєю роботою, вони виступають на мітингах і звинувачують уряд у зростанні цін?", - поцікавився він.

При цьому Азаров повідомив, що зараз в Україні пропозиція м`яса перевищує рівень попиту. "Ми й виробили м`яса більше, і імпортували більше, тому баланс такий, який не передбачає зростання цін", - уточнив перший віце прем`єр, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Азаров викличе до себе губернаторів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути