неділя, 07 лютого 2010 22:11

Азаров рекомендує Тимошенко відпочити

Азаров рекомендує Тимошенко відпочити

Керівник штабу Віктора Януковича Микола Азаров упевнений у перемозі Віктора Януковича.

Про це він заявив під час включення в ефір програми Євгена Кисельова на телеканалі "Інтер".

Азарова не було в студії, сигнал передавали зі штабу "регіоналів".

"Хочу привітати всіх. У мене хороший настрій. Ви жартуєте, значить, ви разом із нами", - сказав керівник штабу Януковича, звертаючись до ведучого програми та запрошених у студію.

"Результати виборів абсолютно очевидні, - переконаний він. - Народ не міг проголосувати за цю владу, тому й такі результати. І ті хто голосував за Януковича, і ті хто проти, скоро переконаються, що життя стане кращим. І кожен рік доказуватиме цю, нашу правоту. В Україні буде стабільність, країна буде розвиватися, життя в Україні піде в кращий бік", - розповів російською Микола Азаров.

Азаров підкреслив, що демократичне правило, коли переможений кандидат бажає успіху переможцю на виборах, повинне врешті почати діяти в Україні.

Азаров сказав також, що Юлія Тимошенко напевне недовго вже працюватиме на посаді прем"єр-міністра.

"Я думаю, Юлія Тимошенко недовго буде прем"єром. Їй потрібно буде відпочити після цієї роботи. Вона багато їздила країною. Думаю, буде краще, якщо вона відпочине, - двічі повторив Азаров цю думку, - Юлія Тимошенко може готуватися вже тепер, аби отримати реванш на наступних виборах".

Коментуючи інформацію, що Азарова розглядають можливим прем"єр-міністром у разі виграшу Віктора Януковича, керівник штабу лідера "регіоналів", сказав, що він є членом команди і готовий працювати на будь-якій посаді у державній владі. І що це питання вирішуватиме коаліція.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров рекомендує Тимошенко відпочити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути