Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2010 12:46

Азаров пропонував вінничанам поділитися сиром з Донбасом

Азаров пропонував вінничанам поділитися сиром з Донбасом

Під час робочого візиту у Вінницю прем'єр-міністр України Микола Азаров обговорював ситуацію з агропромисловим комплексом на нараді з керівниками міста та області.

"Рано чи пізно агропромисловий комплекс ми піднімемо. І тоді слід подумати про конкуренцію. Нам потрібна відмінна якість наших продуктів. Щоб ми на виставках могли конкурувати з білорусами. В них хоч і вищі ціни, ніж наші, але черга стояла. Тому що якість у них краща, адже до цих пір діють ГОСТи", - сказав він.

Нагадав присутнім про 100 млн грн, які були виділені на розвиток агро-промислового комплексу.

"Ще не отримали? А чому? Вже місяць пройшов. Чому ж так повільно? Хто цим займається? Чому не зняв трубочку, і не подзвонив заступнику міністра, не запитав, де гроші? Так, наш апарат працює не дуже добре. Апарат апаратом, але якби ви були наполегливішими, довбали нас постійно, то питання швидше б вирішилось. Під стоячий камінь вода не тече. А якщо він стоячий, слід його прибрати", - зауважив прем'єр.

Також похвалив за достатнє забезпечення області молочною продукцією.

"Якщо у вас достатньо сира і масла, то поділіться з Донецькою, Дніпропетровською, Запорізькою областями. Там якраз сирів не вистачає. В Росію везете, а звідти завертають. То краще буде налагоджувати обмін з областями. Ціни то приблизно однакові. Он як сир вгору пішов", - зазначив Азаров.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що Азаров відвідав у Вінниці два заводи та житловий мікрорайон.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пропонував вінничанам поділитися сиром з Донбасом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути