четвер, 20 грудня 2012 15:34

Азаров привітав міліціонерів і згадав про порушення під час політичних заходів

Азаров привітав міліціонерів і згадав про порушення під час політичних заходів
Микола Азаров сподівається на розуміння і підтримку міліції громадянами. Фото: lenta-ua.net

Під час привітання міліціонерів у будинку культури і мистецтв МВС, Микола Азаров згадав про масові заходи "деяких політичних сил", які відбувалися із порушеннями.

"Сьогодні зусилля працівників міліції спрямовані на боротьбу зі злочинністю, захист конституційних прав і свобод людини, забезпечення суспільного порядку. Безумовно, виконання покладених на органи внутрішніх справ завдань будуть мати успіх лише за умови підтримки і розуміння з боку суспільства. Саме наші працівники правосуддя своєю стриманістю і впевненістю вселяють у людей відчуття захищеності і віру у непохитність права і порядку", - наголосив Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля столичної мерії захисники Гостинного двору побилися з "Беркутом"

Азаров констатував, що максимум зусиль застосовують міліціонери під час політичних заходів, "які, на жаль, проводяться із явними порушеннями правопорядку з боку різних політичних сил".

"А іноді деякі діячі допускають і порушення елементарних етичних норм по відношенню до працівників міліції. У вас непросте завдання - забезпечити свободу одних і щоб ця свобода не обмежувала свободу інших", - наголосив Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Ксенії Ляпіній рейдери випробували сльозогінний газ

Прем'єр сказав, що цей рік був непростим, але плідним. Подякував міліціонерам, які забезпечували порядок під час проведення Євро-2012.

Заступник голови Адміністрації президента Олег Рафальський нагородив міліціонерів від імені президента Віктора Януковича орденами. Ведучий прочитав привітання до працівників МВС від спікера парламенту Володимира Рибака.

Зараз ви читаєте новину «Азаров привітав міліціонерів і згадав про порушення під час політичних заходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути