вівторок, 01 листопада 2011 18:16

Азаров поставив Януковичу ультиматум, Хорошковський не працюватиме в СБУ - ЗМІ

Азаров поставив Януковичу ультиматум, Хорошковський не працюватиме в СБУ - ЗМІ

2 листопада Віктор Янукович поставить крапку в історії з переходом глави СБУ Валерія Хорошковського на роботу в Кабмін. Він повинен зайняти пост міністра фінансів.

Про це у статті "Хорошковського призначать віце-прем'єром" повідомляє Главком

Ще один варіант - він повинен очолити об'єднану структуру на базі митниці та податкової. Треті стверджують, що Хорошковський стане віце-прем'єром.

За даними джерел видання, на завтрашньому засіданні Кабміну зіллються всі три версії: Президент України Віктор Янукович призначить Валерія Хорошковського віце-прем'єр-міністром - міністром фінансів.

Згідно з Конституцією 1996 року, в Кабміні може працювати чотири віце-прем'єра: один перший і три простих. З 1 червня Віктор Янукович відправив у відставку віце-прем'єра з ЖКГ Віктора Тихонова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорошковський очолить Міністерство фінансів

Ще навесні Президент жорстко пройшовся по міністру фінансів Ярошенку, який є найближчим соратником прем'єра Миколи Азарова.

Автор статті зазначає, що глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін отримає контроль над всіма фінансовими потоками країни. Рінат Ахметов також залишиться поза справами від кадрових ротацій Президента.

У той же час джерела видання Цензор повідомляють, що Азаров перед завтрашнім засіданням Кабміну поставив ультиматум Віктору Януковичу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович звільнить п'ять міністрів - ЗМІ

"Сьогодні Азаров поставив Януковичу ультиматум:" Якщо звільнять Ярошенка, то я піду! ". Президент поки не прийняв рішення, - відзначило джерело. - Азаров відстоює свого міністра, оскільки знає, що після масштабної перевірки, яка нещодавно була в міністерстві, СБУ готується порушити ряд кримінальних справ проти Ярошенка. А це може торкнутися і самого Азарова ".

Зараз ви читаєте новину «Азаров поставив Януковичу ультиматум, Хорошковський не працюватиме в СБУ - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути