середа, 11 квітня 2012 10:57

Азаров пообіцяв підняти пенсію до 1364 грн

Азаров пообіцяв підняти пенсію до 1364 грн
1,6 млрд грн додатково направлять на соціальний захист інвалідів та допомогу дітям, підкреслив Азаров Фото: segodnya.ua

Уряд сподівається, що у четвер Верховна Рада прийме в цілому проект закону про внесення змін до держбюджету на 2012 рік. Про це на засідання уряду сказав прем'єр Микола Азаров.

За його словами, зміни забезпечать фінансування соціальних ініціатив президента, а найбільший ресурс передбачено на підвищення пенсій, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Вони піднімуться на 100 грн і більше на місяць. Завдяки цьому середня трудова пенсія зросте до 1364 грн. На початку 2010 року середня трудова пенсія не перевищувала 900 грн", - зазначив голова уряду.

Азаров проінформував, що один мільярд гривень спрямовується на здешевлення іпотечних кредитів для будівництва доступного житла. А 1,6 млрд грн додатково направлять на соціальний захист інвалідів та допомогу дітям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада спробує підлаштувати держбюджет під обіцянки Януковича у четвер

"Крім того, більше ніж на 5 млрд грн збільшено ресурсну базу місцевих бюджетів. Насамперед ці кошти підуть на оплату праці працівників бюджетних установ. Також збільшено субвенцію на соціально-економічний розвиток регіонів", - наголосив прем'єр.

Він розказав, що в цілому доходи і видатки бюджету зросли на 33,3 млрд грн, що дозволяє уряду зберігати граничний розмір дефіциту, а також макроекономічну і фінансову стабільність.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв підняти пенсію до 1364 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути