середа, 07 липня 2010 15:47

Азаров пішов проти Януковича?

Азаров пішов проти Януковича?

Прем"єр-міністр Микола Азаров пояснює наполегливість влади на переговорах з Міжнародним валютним фондом важким економічним станом країни.

Про це він сказав під час засідання уряду.

"Ми прийняли країну у вкрай важкому стані, за оцінками деяких експертів - у безнадійному. Втрата керованості державного управління, тотальне розкрадання народних коштів, руїна і хаос у фінансах та реальному секторі економіки", - додав прем"єр-міністр.

Азаров також переконаний, що Україні необхідний кредит МВФ, хоча попередня влада змарнувала майже 20 мільярдів гривень кредитних коштів.

"Фінансово-економічна криза, у яку потрапила країна, нікуди не поділася. Хоча економіка поступово оживає, але рівень валового внутрішнього продукту далеко не відповідає тому обсягу бюджетних витрат, які Україна могла дозволити собі у докризовий період. І не потрібно забувати, що теперішні статистичні звітні дані порівнюються з провальною базою минулого року, коли, наприклад, у І кварталі валовий внутрішній продукт впав більше, ніж на 20%..." – поскаржився Азаров.

Нагадаємо, що 23 червня під час розширеного засідання Кабінету міністрів Віктор Янукович фактично заборонив урядовим чиновникам списувати падіння чи то недостатнє зростання показників за часів їхнього перебування у кріслах на важкий спадок попередників.

Глава держави також порадив уряду "працювати не заради того, щоб мати про що звітувати на засіданнях Уряду чи на інших нарадах високого рівня".

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Азаров пішов проти Януковича?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути