пʼятниця, 28 жовтня 2011 09:46

Азаров об'єднає розділені між Україною та Росією родини

Азаров об'єднає розділені між Україною та Росією родини

Прем'єр Микола Азаров має намір сприяти усуненню обмежень для проживання членів сімей з різним громадянством - Росії і України - у кожній з країн.

Про це він заявив в ефірі радіостанції "Ехо Москви" у четвер, повідомляє "Українська правда".

"Для громадян різних держав це створює проблеми певні, які взагалі-то можна було б врегулювати. Тому я прихильник того, щоб для таких ось сімей вирішити цю проблему - дати їм право вільно проживати в тій країні, де вони хочуть", - зазначив прем'єр .

"Я уточнюю: це проживання наразі обмежено 90 днями, треба реєструватися і так далі", - сказав Азаров.

Крім цього, прем'єр висловив переконання, що Київ і Москва знайдуть компроміс для завершення делімітації кордону Азово-Керченської водної артерії.

Він нагадав, що щодо сухопутного кордону питання давно вирішено, щодо морськоъ частини є питання біля острова, який в адміністративному кордоні є українським, проте Росія хоче провести кордон посередині цього острова, щоб отримати судноплавну частину протоки, а Київ має намір закріпити кордон на несудоходній частині і стягувати плату за прохід суден по своїй водній частині.

"Ми вже практично домовилися, що Азовське море вважаємо суто внутрішнім морем і залишилося домовитися тільки про крихітну ділянку біля Тузли. Я думаю, що ми й тут знайдемо компроміс", - сказав Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров об'єднає розділені між Україною та Росією родини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути