Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2011 14:57

Янукович поспішає демаркувати кордон із Росією

Янукович поспішає демаркувати кордон із Росією

Президент Віктор Янукович наголосив на важливості прискорення процесу демаркації українсько-російського кордону.

Як повідомила прес-служба глави української держави, про це він заявив під час Другого українсько-російського міжрегіонального економічного форуму, що відбувається у Донецьку під патронатом президентів України та Росії.

"Дієвим інструментом налагодження торгово-економічних зв'язків прикордонних територій, переконаний, стане полегшення проходження митних процедур. У зв'язку з цим, вважаю важливим прискорити процес демаркації українсько-російського державного кордону, а також належного облаштування пунктів пропуску", - сказав Янукович.

За словами президента, сьогодні він та його російський колега обговорили дату проведення засідання українсько-російської міждержавної комісії.

"Хотілося б, щоб ми всі процедури, які стосуються і морського, і сухопутного кордонів, закінчили до дати проведення цієї комісії. Думаю, ми будемо проводити її найближчим часом, тому що багато питань і процедур ми завершили", - сказав Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович поспішає демаркувати кордон із Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути