вівторок, 18 жовтня 2011 12:20

Янукович вважає будь-які висновки щодо справи ЄЕСУ передчасними

Янукович вважає будь-які висновки щодо справи ЄЕСУ передчасними

Президент України Віктор Янукович вказує на передчасність будь-яких висновків у новій кримінальній справі стосовно екс-прем'єра Юлії Тимошенко, відзначаючи необхідність ретельного розслідування.

В інтерв'ю виданню The New York Times Янукович сказав, що нові звинувачення потрібно ретельно розслідувати. При цьому він додав, що очікує експертного аналізу нових реформ судової системи від Європейської комісії, перш ніж ці зміни буде реалізовано.

"Ми ще не раз повернемося до обговорення цього питання. Всі точки зору мають право на існування і повинні поважатися. Ми хотіли б, щоб до нас ставилися саме так, тому що часто у нас виникає відчуття, що інші просто не хочуть слухати те, що ми говоримо", - зазначив президент.

Крім того, як повідомляє прес-служба, Янукович дає зрозуміти, що він не змінить своєї позиції під міжнародним тиском і не звільнить свою політичну суперницю Тимошенко, незважаючи на бажання укласти угоду, яка має на меті інтегрувати країну в Західну Європу.

"Європейці не підтвердили зустріч, але я все одно відбуваю в четвер і буду летіти в цьому напрямку. Я не збираюся нікого благати. Якщо є необхідність зустрітися - я готовий. Якщо немає - я полечу далі по маршруту. Ми є партнерами, і в нас є взаємні зобов'язання", - підкреслив голова української держави в інтерв'ю.

У вівторок офіційний представник європейської комісії Піа Хансен заявив, що візит Януковича в Брюссель у найближчий четвер не відбудеться. "Ухвалено рішення перенести цей візит на більш зручний момент в наших двосторонніх взаєминах", - сказав Хансен.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вважає будь-які висновки щодо справи ЄЕСУ передчасними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути