субота, 24 листопада 2012 05:00

Азаров не дивиться ток-шоу Шустера і Кисельова, а його дружина полюбляє "Х-фатор"

Азаров не дивиться  ток-шоу  Шустера і Кисельова, а його дружина полюбляє "Х-фатор"
Микола Азаров ФОТО: novyny.invivio.net

Прем'єр-міністр Микола Азаров закликає українців не дивитися негатив по телевізору

На своїй сторінці в мережі Facebook, відповідаючи на питання, як він ставиться до політичних ток-шоу Савіка Шустера і Євгена Кисельова, Микола Азаров написав, що дуже рідко бере участь у цих передачах і практично ніколи їх не дивиться.

"Але тоді, коли я їх бачу, відверто кажучи, у мене викликає подив хто їх може дивитися і для чого необхідно заряджати себе таким негативом, такою порцією дезінформації, неправди, яка зазвичай міститься в цих передачах. Адже життя багатьох наших людей дійсно важке і так хочеться, щоб воно поліпшувалося і щоб позитивна інформація налаштовувала людей на добрий лад, на позитив, вселяла у людей впевненість у майбутньому. Але послухаєш виступ 5-10 хвилин певних політиків і створюється така сумна картина, що і жити не хочеться", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров: Бізнесу стало краще, ми рухаємся в правильному напрямку

"У теж час іноді в недільний день йдеш по вулиці і бачиш зовсім інших людей. Я твердо переконаний, що життя не може складатися тільки з одного негативу і бруду. Я сподіваюся, що з'явиться на нашому телебаченні програма, яка буде життєрадісна, життєстверджуюча, подивившись яку, захочеться робити щось добре", - зазначив прем'єр.

"Може бути я не правий і комусь подобаються такі передачі, а може бути їх дивляться тільки тому що немає альтернативи. У мене, наприклад, дружина дуже любить дивитися "Х-фатор", а мені ця програма іноді не подобається, але я з цього приводу з нею ніколи не сварюся. Просто йду в іншу кімнату і включаю іншу програму. Вона, до речі, говорить мені, що я багато втрачаю, тому що в цій передачі можна почути і побачити дуже талановитих, здібних молодих людей. Може бути і так", - підсумував Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров не дивиться ток-шоу Шустера і Кисельова, а його дружина полюбляє "Х-фатор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути