середа, 21 листопада 2012 11:09

Азаров хоче знайти найкращу будівну компанію для інституту Амосова

Азаров хоче знайти найкращу будівну компанію для інституту Амосова
Фото: news2000.com.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров вимагає від керівництва секретаріату Кабінету міністрів взяти під особистий контроль будівництво нового лікувально-реабілітаційного корпусу інституту ім. Амосова.

Про це він заявив на засіданню уряду в середу.

"Треба зробити так, щоб тендер виявив дійсно кращу будівну компанію, здатну побудувати так само швидко, якісно та сучасно, як наприклад, зараз будується "Охматдит". Інший підхід, інший стандарт - просто не може бути прийнятий", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції переконані, що закон про референдум приведе до державного перевороту

Голова уряду додав, що сьогодні Центр Амосова — є світовим лідером у своїй галузі. Він також сказав, що українські провідні клініки можуть та повинні увійти до світової мережі страхової медицини вищого рівня — заробляти кошти, платити відповідні зарплати своїм працівникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бази "біометричних" даних можуть стати небезпечними для суспільства в руках нечесних чиновників - Небоженко

"Модернізація технічної бази наших спеціалізованих центрів і відділень, як мінімум в містах-мільйонниках та в усіх обласних центрах — це завдання, яке вимагає системного вирішення", - резюмував Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров хоче знайти найкращу будівну компанію для інституту Амосова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути