понеділок, 10 січня 2011 14:09

Азаров не бачить своєї провини за "Олімпійський"

Азаров не бачить своєї провини за "Олімпійський"

Прем'єр-міністр України Микола Азаров порадив своїм попередникам взяти провину за "авральне будівництво" стадіону "Олімпійський" на себе. Голова уряду також попередив усіх керівників, які працюють над цим проектом, що "кожна бюджетна копійка буде дуже ретельно перевірятися".

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, Азаров відзначив, що коли він прийшов до влади, скарбниця була абсолютно порожня. "Почнемо з того, що на такий об'єкт, як "Олімпійський", наприклад, про який зараз йде багато спекуляцій, взагалі була відсутня проектно-кошторисна документація", - уточнив політик.

За його словами, як тільки буде остаточно сформовано проектний кошторис на цей об'єкт, тоді й буде позначено кінцеву вартість усієї роботи. Чиновник також додав, що всі документи будуть ретельно перевірятися. "Безумовно, все це пройде необхідні експертизи, безумовно, все це буде перевірятися і зараз перевіряється. Я дуже жорстко попередив усіх керівників, які працюють за цим проектом, що кожна бюджетна копійка, кожен бюджетний рубль будуть дуже ретельно перевірятися і зараз вже перевіряються. І відповідь доведеться тримати і через рік, і через кілька років", - запевнив Азаров.

Водночас Прем'єр-міністр заявив, що будівництво "Олімпійського" ведеться в три зміни, в нічні години, у свята, що робить проект дорожчим. "І покладати провину зараз на нас за те, що ми в такому авральному темпі ведемо завершення цього об'єкту, а не брати частину провини на себе, я маю на увазі попередників, тих, хто нам зараз дорікає... Ви краще запитайте себе, що ви нам залишили - це буде правильна постановка питання", - резюмував регіонал.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков заявив, що реконструкція головної арени України до Євро-2012 обійдеться державі в $500-550 мільйонів. За його словами, реконструкція завжди дорожча, ніж будівництво "з нуля", а реальний кошторис перебудови столичного НСК "Олімпійський" приховувався через політичні мотиви.

Зараз ви читаєте новину «Азаров не бачить своєї провини за "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути