середа, 13 жовтня 2010 13:35

Азаров назвав дату ухвалення нового Податкового кодексу

Азаров назвав дату ухвалення нового Податкового кодексу

Прем'єр-міністр України Микола Азаров прогнозує, що Податковий кодекс може бути прийнятий не пізніше першої декади листопада.

"Ми думаємо, що в жовтні місяці, максимум у першій декаді листопада, Податковий кодекс буде прийнятий", - заявив чиновник на прес-конференції в Брюсселі.

Керівник уряду також заявив, що при Кабміні буде створено раду інвесторів, яка буде займатися і аналізом корпоративних конфліктів,

"Ми створимо при уряді Раду інвесторів", - сказав він,

Микола Азаров також запросив європейських бізнесменів до участі в раді, і повідомив, що його робота буде присвячена, в тому числі, і можливостям врегулювання корпоративних конфліктів.

"Ми готові будь-які конфлікти, які підвідомчі, і проходять по лінії уряду, розбирати", - запевнив він.

Зазначимо, що в містах України відбулися масові протести проти ухвалення Податкового кодексу. За словами багатьох підприємців, в разі його ухвалення малий бізнес або піде в тінь, або його представники будуть змушені припиняти діяльність.

Нагадаємо, що зовсім недавно Генпрокуратура в судовому порядку домагалася розірвання договору купівлі продажу "Криворіжсталі". Однак після візиту президента Віктора Януковича до Франції, позиція відомства була змінена.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Азаров назвав дату ухвалення нового Податкового кодексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути