середа, 30 листопада 2011 16:13

Азаров натякнув, що не проти дружити з Митним союзом за формулою "3+1"

Азаров натякнув, що не проти дружити з Митним союзом за формулою "3+1"

Україна готова реалізовувати практичні дії по співпраці з Митним союзом за формулою "3 +1", заявляє прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Ми уважно вивчаємо цей досвід (Митного союзу), вивчаємо документи і за формулою, яку запропонував наш президент, ми готові реалізовувати дії", - сказав прем'єр у середу під час зустрічі з головою Ради Федерації Федеральних Зборів РФ Валентиною Матвієнко в Києві.

У свою чергу Матвієнко заявила, що Митний союз відкритий для приєднання інших членів на загальних правилах формування цього союзу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт: Митний союз - це гарна обгортка, але погана цукерка

"Ніхто ні на кого не тисне, ніхто нікого не примушує і не збирається форсувати. Керівництвом нашої країни було сказано, що цей союз відкритий для приєднання держав пострадянського простору на загальних правилах, які прийнято в цьому союзі", - сказала вона.

Як повідомлялося, раніше президент України Віктор Янукович заявив, що Україна готова співпрацювати з Росією, Білоруссю і Казахстаном в рамках Митного союзу у форматі "3 +1".

Зараз ви читаєте новину «Азаров натякнув, що не проти дружити з Митним союзом за формулою "3+1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути