середа, 20 червня 2012 10:51

Азаров: "Наші хлопці боролися самовіддано - спорт є спорт"

Азаров: "Наші хлопці боролися самовіддано - спорт є спорт"
Микола Азаров каже, що не треба робити трагедію з програшу збірної України. Фото: interfax.com.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров почав засідання Кабінету міністрів із футбольної теми і зазначив, що українська збірна залишила участь у чемпіонаті Європи з футболу.

"Наші хлопці боролися самовіддано, спорт є спорт. В ньому, як і у житті, є все, і з цього не треба робити трагедію. Головна перемога України, як сказав президент УЄФА Мішель Платіні, уже відбулась. Ми показали усьому світу, що можемо вирішувати складні завдання", - розповів прем'єр.

За словами Азарова, Україна перемогла скептиків, які бажали провалу великого свята футболу.

"Попереду інші змагання, перемоги у футболі обов'язково будуть, треба відновлювати по всій країні інфраструктуру футболу, розвивати детячий футбол і вирощувати своїх гравців", - додав він.

Також Азаров зазначив, що гості і вболівальники оцінили високий рівень підготовки до фінальної частини Євро-2012, не зважаючи на те, що опозиція робила все, щоб зірвати Євро.

"Вони оцінили щирість і відкритість українців, українську гостинність і навіть дешевизну життя, навідміну від Західної Європи. Сотні іноземних гостей публічно виразили своє розчарування тим, як іх дезінформували. Вони виразили своє захоплення тим, що насправді тут побачили. Безпосереднє знайомство з країною розвіює міфи", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: "Наші хлопці боролися самовіддано - спорт є спорт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути