середа, 21 грудня 2011 11:12

Азаров наобіцяв у наступному році підвищити якість життя

Азаров наобіцяв у наступному році підвищити якість життя

У наступному році на реалізацію державних програм та заходів програмного характеру з охорони здоров'я буде виділено більше коштів, аніж у поточному.

Про це на засіданні Кабінету міністрів повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров.

"У порівнянні з 2010 роком, розмір допомоги при народженні дитини у 2011 році було збільшено у 2,2 рази. На 21,5% від поточного року буде виділено у наступному році на реалізацію державних цільових програм та заходів програмного характеру з охорони здоров'я. Зокрема, програма медикаментозного лікування хворих на гемофілію, онкохворих дітей, лікування, догляд та підтримка ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД, заходи, спрямовані на запобігання та лікування серцево-судинних захворювань", - розповів голова уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отримати допомогу при народженні дитини стане складніше - ЗМІ

Азаров також наголосив, що додатково більше 1 млрд грн у проекті бюджету 2012 року передбачено на поліпшення матеріально-технічного забезпечення комунальних закладів охорони здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко - депутатам: Зменшень соцвиплат не було, немає і не буде

"Ці кошти було направлено на придбання медичного автотранспорту та обладнання, зокрема момографічного, рентгенографічного та апаратів ультрозвукової діагностики вітчизняного виробництва. Також видатки місцевих бюджетів на одного хворого збільшаться у наступному році майже на чверть. Це лише окремі позиції, які засвідчують, що бюджетна політика наступного року спрямована на послідовне підвищення якості життя наших людей", - наголосив прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Азаров наобіцяв у наступному році підвищити якість життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути