середа, 16 лютого 2011 10:44

Азаров наказав чиновникам не боятися публічності

Азаров наказав чиновникам не боятися публічності

Прем'єр-міністр України Микола Азаров дав доручення першому віце-прем'єру Андрію Клюєву взяти під контроль питання щодо перевірки підприємців на ринках.

Про це голова уряду сказав під час засідання Кабміну в середу, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Преса повідомляє, що малі підприємці, в першу чергу ті, хто стоїть на ринках, скаржаться на те, що почастішали перевірки. Я хочу спитати, який орган збільшив кількість перевірок на ринках? Прошу відповідних міністрів негайно розібратися з цим питанням", - сказав Азаров.

За його словами, уряд має запровадити новий критерій ефективності своєї роботи - предметне реагування на критичні публікації в ЗМІ і звернення громадськості.

"Доручаю секретаріату Кабміну України розробити проект рішення, як ми такі чіткі критерії запровадимо. Ми не повинні дозволяти керівникам ховатися від громадського суспільства та ігнорувати публікації в пресі. В той же час не треба дозволяти бути хлопчиками для биття і мовчки зносити неправдиві звинувачення, спрямовані на дискредитацію політики уряду", - наголосив чиновник.

Він зауважив, що уряду немає чого приховувати і боятися, тому його членам треба бути відкритими в інформаційному просторі.

Зараз ви читаєте новину «Азаров наказав чиновникам не боятися публічності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути