субота, 24 березня 2012 18:02

Азаров: можливі фальсифікації на виборах до Верховної Ради - міф

Азаров: можливі фальсифікації на виборах до Верховної Ради - міф
Азаров каже, що влада забезпечить демократичний і прозорий парламентський виборчий процес. Фото: goodvin.info

Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що влада забезпечить демократичний і прозорий парламентський виборчий процес. Про це він сказав на урочистому засіданні Обухівської міської ради на Київщині з нагоди вступу на посаду новообраного міського голови, повідомляє сайт уряду.

"Суспільству нав'язується міф, що на майбутніх виборах до Верховної Ради можуть бути фальсифікації. Аби спростувати це, ми організували виборчий процес прозоро, демократично, щоб ні у кого з іноземних та українських спостерігачів не було навіть тіні сумніву у результатах виборів. Жодної скарги не було подано на порушення у процесі проведення виборів міського голови м.Обухів", - сказав глава уряду.

Він наголосив, що на виборах до Верховної Ради влада дотримуватиметься таких самих правил, оскільки чи не найбільше зацікавлена у проведенні демократичного волевиявлення.

Прем'єр-міністр підкреслив, що на виборах Обухівського міського голови були присутні 29 іноземних спостерігачів та спостерігачі від усіх політичних сил, народні депутати та представники громадськості, які засвідчили відсутність порушень під час виборчого процесу.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: можливі фальсифікації на виборах до Верховної Ради - міф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути