вівторок, 26 жовтня 2010 12:05

Азаров дозволив Могильову купувати нові машини за гроші українців

Азаров дозволив Могильову купувати нові машини за гроші українців

Кабінет міністрів зняв заборону на придбання спеціалізованого транспорту для органів внутрішніх справ за рахунок коштів держбюджету.

Відповідну зміну до постанови Кабміну про економне та раціональне використання бюджетних коштів прем'єр-міністр Микола Азаров підписав 11 жовтня, повідомляє сайт Кабміну.

Даною постановою було накладено заборону до 2012 року на придбання міністерствами і відомствами автотранспорту, а також меблів, мобільних телефонів, ноутбуків, а також ремонту кабінетів держорганів за рахунок коштів державного бюджету.

Нагадаємо, у вересні прес-служба МВС повідомила, що протягом 2010 року міністерство отримало 132 транспортних засоби в якості благодійної допомоги. Зокрема, невідомий благодійник нібито передав МВС автомобіль Cadillac Escalade. У свою чергу, нардеп від НУ-НС Геннадій Москаль заявляє, що авто було куплено за бюджетні кошти.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров дозволив Могильову купувати нові машини за гроші українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути