понеділок, 06 вересня 2010 15:53

Москаль розкрив усю схему купівлі Кадилаку для Могильова

Москаль розкрив усю схему купівлі Кадилаку для Могильова

Нардеп Геннадій Москаль заявляє, що Cadillac Escalade для МВС був закуплений за корупційною схемою ДАІ Київської області.

Про це йдеться в його зверненні до генпрокурора, повідомляє прес-служба "Народної самооборони.

За словами депутата, він вирішив оприлюднити наявні у нього документу, бо Генпрокуратура не бачила корупцію в діях ГПУ.

"МВС України повідомило Вас, що 21.06.2010 року до Управління ДАІ ГУ МВС України в Київській області звернувся гр. Руденко С.М. із заявою щодо передачі ним благодійного внеску у вигляді автомобіля Cadillac Escalade, кузов N IGYUKDEF3AR161904, 2010 року випуску, але на жаль дані факти не відповідають дійсності", - наголошує депутат.

За інформацією Москаля, Cadillac Escalade закупило ТОВ "Квік-авто" (більш відоме під назвою "Круті тачки"), за заниженою ціною 28, 5 тисяч гривень

"21 червня 2010 року, згідно довідки-рахунку серії ДДР N 983423, ТОВ "Квік-авто" видає довідку-рахунок серії ДДР N 983423, в якій вказано, що покупцем даного автомобіля виступає УДАІ ГУ МВС України в Київській області", - зазначає Москаль.

За даними Москаля, покупку автомобіля оформив співробітник УДАІ ГУ МВС України в Київській області Глушков Сергій Володимирович, про що свідчить видана довідка-рахунок.

"При цьому вказаний автомобіль продається за ціною 518 тис. грн., яка є нижчою за ціну закупівлі, що говорить про явний корупційний ланцюг між ТОВ "Квік-авто", митницею та УДАІ ГУ МВС України в Київській області, який вибудований з метою недоплати обов"язковий платежів та зборів до казни України", - наголошує депутат.

За його даними, 26 червня 2010 року УДАІ ГУ МВС України в Київській області реєструє вказаний автомобіль в МРЕВ Броварського району Київської області, сплачує з власного бюджету всі обов"язкові платежі на загальну суму 18,5 грн., та бере на баланс свого автогосподарства.

29 червня 2010 року на підставі розпорядження МВС України автомобіль передається на баланс автогосподарства МВС України, зазначає депутат.

"Виникає питання: при чому тут Руденко С.М., який проживає за адресою: м. Київ, пр. Ватутіна, 2, кв. 95. Як він міг подарувати те, що йому ніколи не належало, що видно з вищенаведених фактів", - запитав Москаль.

Він також нагадав, що закон України "Про міліцію" категорично забороняє прийняття благодійної допомоги від фізичних осіб.

Крім того, Москаль дізнався, що після покупки даного автомобіля співробітниками МВС України неодноразово було здійснено в мережах магазинів ТОВ "Квік-авто" закупівлю додаткових комплектуючих (тюнінг ) ще на загальну суму біля 300 тис. грн.".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Москаль розкрив усю схему купівлі Кадилаку для Могильова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути