середа, 01 червня 2011 11:19

Азаров дав губернаторам радикальне партійне завдання

Азаров дав губернаторам радикальне партійне завдання

Прем'єр-міністр Микола Азаров на розширеному засіданні уряду, присвяченому розгляду тарифів на житлово-комунальні послуги, розкритикував роботу губернаторів та доручив їм звільнити деяких місцевих чиновників.

Зокрема, як повідомив кореспондент Gazeta.ua, Азаров сказав: "Досі вже посилатись на дії попередньої влади. Ви вже більше року працюєте. Прийшов час відповідати за власну діяльність чи бездіяльність. Зловживання відбувається просто у вас під носом. Ви неприпустимо послабили вимогливість та дисципліну".

Він доручив главам обласних адміністрацій добитись скасування рішень місцевої влади, в яких є порушення закону при нарахуванні тарифів.

"Треба скасувати усі незаконні нарахування комунальних тарифів та притягти до відповідальності мерів, які допустили завищення тарифів. І не треба посилатись на те, що керівники органів місцевого самоврядування не підпорядковані державним адміністраціям. Той, хто вважає, що для цього не має важелів, політично короткозорий. Це вам наказ від нашої правлячої партії. Уряд не дозволить, щоб чиновники наживались на громадянах", - заявив голова Кабміну.

Крім того, Азаров доручив дніпропетровському губернатору звільнити керівника Дніпроводоканалу за те, що той незаконно отримав з бюджету біля 6 млн.грн; губернатору Київщини - звільнити керівників водоканалів міст Бровари та Біла Церква "за фіктивну закупівлю обладнання для очищення"; голові запорізької ОДА - звільнити керівників тепловодоканалу "Енергодару"; голові луганської ОДА - одного із своїх заступників; голові херсонської ОДА - з'ясувати та притягти до кримінальної відповідальності посадових осіб, які дозволили підвищувати тарифи.

Разом з тим, житомирському губернатору Азаров наказав звільнити керівників Управління житлового стандарту. Також чиновник доручив звільнити окремих керівників у Севастополі.

Насамкінець Азаров попросив президента України Віктора Януковича оголосити догану усім вищезазначеним губернаторам.

Зараз ви читаєте новину «Азаров дав губернаторам радикальне партійне завдання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути