середа, 04 січня 2012 15:20

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Авторитети" наказали ставитися до Тимошенко з повагою

"Авторитети" наказали ставитися до Тимошенко з повагою

Джерело газети "Сегодня" в кримінальних колах заявило, що є рішення "авторитетів" про те, щоб до Юлії Тимошенко в Качанівській колонії ставилися з повагою, на порушника чекає жорстоке покарання.

Джерела газети повідомили, що Тимошенко свого часу дбала про ув'язнених, тому в колонії її повинні нормально прийняти.

Раніше таку ж думку "Сегодня" висловила "смотряща" за 54-ою зоною Лєна (зараз вона в іншій колонії): "Юля, коли в СІЗО на Лук'янівці перший раз сиділа, грошей не пошкодувала, щоб у камерах у дівчаток нормальні вікна поставили. А після її звільнення від неї передачі в СІЗО привозили. Так що ми її не образимо. Головне, щоб вона характер не показувала. З усіма рівно спілкувалася".

ФОТОРЕПОРТАЖ: У камері Тимошенко є мікрохвильовка, пральна машина і душ

Нагадаємо, сьогодні слідчий Cлужби безпеки України Микола Грабик дозволив дочці екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенії побачення з матір'ю, яка відбуває покарання в харківській колонії.

Як повідомило "Сегодня" джерело в колонії, з 31 грудня там посилено охорону. За його словами, зі співробітниками провели інструктаж: їм забороняється розголошувати будь-яку інформацію про життя колонії, а особливо про перебування Тимошенко.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У колонії, де перебуває Тимошенко, шиють робочий одяг і постільну білизну

"Дівчата, які чергують в СІЗО, навіть слово вимовити бояться. Вони підписують папери, що не будуть розголошувати жодних відомостей. У колонії ніхто нічого не обговорює. Насправді у нас тут всі "стукають", і засуджені, і співробітники. Приміром, у колонії печуть чудовий хліб, але взяти його собі додому ми боїмося. Якщо засуджені настучать, а я не сумніваюся, що вони це зроблять, то нас виженуть. Тому ми даємо їм за це цигарки, щоб вони мовчали. Загалом, якщо не хочеш втратити своє місце, краще суворо виконувати всі інструкції", - стверджує джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко: над Тимошенко у колонії знущаються

Кажуть, Юлія Володимирівна весь час ходить з косою, яку, як видно, сама ж і заплітає.

Зараз ви читаєте новину «"Авторитети" наказали ставитися до Тимошенко з повагою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

217

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути