неділя, 29 грудня 2013 14:02

Автомайданівцям залишилось 100 метрів до "Межигір'я" (онлайн трансляція)

Автомайданівцям залишилось 100 метрів до "Межигір'я" (онлайн трансляція)
ФОТО: facebook.com

Автомайданівці приїхали до повороту на Нові Петрівці, де живе Віктор Янукович. Дорога перегороджена Камазами та машинами ДАЇ. Одному з активістів вдалося сісти за кермо і забрати Камаз з дороги. Колона рухається далі. Машини сигналять. Дехто йде пішки. Народні депутати застрибнули на джип художника Сергія Пояркова. Залишилося 100 метрів до "Межигір'я". Міліція каже, що вони тут для підтримання порядку.

Людей зупинив ще один кордон міліції та внутрішніх військ біля резиденції президента. Дорогу перегородили міліцейськими "Богданами". За цим кордоном стоять автобуси міліції. Видно міліціонерів. Вони у повному екіпіруванні та зі щитами. З машини з озвучкою виступають народні депутати. Просять їх пропустити. Нараз всі стоять перед кордоном міліції. Серед мітингувальників є священники.

Перед мітингувальниками виступи троє опозиційних лідерів Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк та Віталій Кличко та інші народні депутати.

Після проведення акції під резиденцією активісти рушили до будинку Віктора Медведчука, після чого планують завітати до прем'єра Миколи Азарова та спікера ВР Володимира Рибака.

Додамо, що сьогодні на чергове народне віче, яке пройшло на Майдані Незалежності під гаслом "Солідарність проти терору", прийшли кілька сотень тисяч громадян.

Зараз ви читаєте новину «Автомайданівцям залишилось 100 метрів до "Межигір'я" (онлайн трансляція)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути