неділя, 29 грудня 2013 12:58

Спецтема: Євромайдан-2013

На народне віче знову вийшли сотні тисяч українців

На народне віче знову вийшли сотні тисяч українців

На чергове народне віче, яке цього разу проходить під гаслом "Солідарність проти терору" і розпочалось на центральній площі столиці о 12:00, прийшли кілька сотень тисяч громадян. За словами кореспондента Gazeta.ua, на мітингу людей не менше, ніж минулої неділі.

Почалось зібрання з молитви святих отців. У відповідь на молитву громадяни дружно скандували "дякуємо!".

Наразі біля Будинку профспілок, де розташований один із штабів Майдану, встановлено намет, у якому усі охочі можуть записатися до лав всеукраїнського об'єднання "Майдан".

Люди заповнюють заяви із наступним текстом: "Прошу прийняти мене до всеукраїнського об'єднання "Майдан". Цілі об'єднання визнаю та підтримую. Відповідно до чинного законодавства надаю згоду на обробку моїх персональних даних, наведених у заяві".

Громадяни в анкеті вказують свої ім'я, прізвища та по-батькові, адресу проживання, контактний телефон, електронну адресу, ставлять підпис та дату. Анкету віддають у намет, на що отримують іменні посвідчення з персональними номерами.

Варто зазначити, що бажаючих приєднатись до ВО "Майдан" вишикувалась величезна черга із близько 200 осіб. Для того, щоб написати заяву та вступити до організації, необхідно витратити не менш як півгодини.

Зараз ви читаєте новину «На народне віче знову вийшли сотні тисяч українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

379

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути