неділя, 29 грудня 2013 11:52

До Януковича стягнули Беркут і внутрішні війська, готуються провокації — Шкіряк

До Януковича стягнули Беркут і внутрішні війська, готуються провокації — Шкіряк
"Нагнали повне "Межигір'я" Беркуту" - Зоран Шкіряк ФОТО: lenta-ua.net

Під'їзди до резиденції президента України Віктора Януковича "Межигір'я" перекриті. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів член Ради ВО "Майдан" Зорян Шкіряк.

"Наша розвідка доповіла, що нас там чекають. Перегородили все, що можна Камазами. Всі під'їзди до Нових Петрівців перекриті. Нагнали повне "Межигір'я" Беркуту. Підтягують і внутрішні війська. Вже їх там понад тисячу, але ще підвозять", - розповів він.

За словами Шкіряка сьогоднішня акція майданівців - мирна

"Наша акція буде активна, але мирна. Ми не збираємось нічого штурмувати чи захоплювати. Хочемо нагадати Януковичу, що народ - джерело влади, а "Межигір'я" – це символ тотальної корупції. Також хочемо нагадати про наші основні вимоги до президента. Якщо він їх не виконає, то в січні побачить іншу картину, коли до "Межигір'я" приїде не Автомайдан, а сотні тисяч людей із намети для довгої осади", - додав він.

Також Шкіряк розповів, що влада на сьогодні запланувала провокації подібні тим які були 1 грудня біля Адміністрації президента.

"Сценарій написали не в нашій країні. Як і привезли провокаторів. Там теж планують кидати коктейлі молотова і бити ланцюгами. Навіть бульдозер знайдеться для штурму. Не виключаю, що цих провокаторів запустять до нашого приходу. Це робиться для того, аби Янукович міг ввести надзвичайний стан."

Шкіряк розповів, що після візиту до резиденції Януковича планують відвідати помешкання інших посадовців. Кого саме поки не оголошують.

Зараз ви читаєте новину «До Януковича стягнули Беркут і внутрішні війська, готуються провокації — Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути