пʼятниця, 17 січня 2014 12:37

Автомайдан буде ігнорувати закон "регіоналів" про автоколони

Автомайдан буде ігнорувати закон "регіоналів" про автоколони
Фото: liga.net

Учасники Автомайдану вважають, що прийняті вчора Верховною Радою закони, якщо вони набудуть чинності, не завадять їм проводити свої акції.

Про це повідомив активіст Автомайдану Сергій Хаджинов .

Відповідаючи на питання, як Автомайдан реагуватиме на прийняті вчора закони, Хаджинов сказав: "Ніяк . Наша діяльність жодним чином не підпадає під прийнятий пакет законів. Можу сказати від себе особисто, не як активіст Автомайдану: це кардинально нічого взагалі не змінює. У цій країні не діють закони і твориться беззаконня вже давно".

За його словами, норма про те, що в колони не повинні їхати з більше як п'яти автомобілів, діяла і раніше.

"Тільки тепер ніби як за це можуть забрати автомобіль, конфіскувати . Але я вважаю, що якщо хоч один випадок такої буде, то це розбурхає народ так, що колона буде ще довшою. Ми - мирні громадяни, які реалізують своє конституційне право на протест... застосувати Правила дорожнього руху - не їхати колоною більше п'яти машин - в умовах великого міста неможливо. Це правило навпаки, має бути скасовано, бо треба в такому випадку забороняти весільні кортежі, пробки і так далі", - сказав він.

На питання, як Автомайдан відреагує на ще одну заборону - блокування житла - Хаджинов відповів: "Ми ніколи не блокуємо житло. Ми приїжджаємо і висловлюємо свій протест. Це не можна назвати блокуванням".

Зараз ви читаєте новину «Автомайдан буде ігнорувати закон "регіоналів" про автоколони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути