пʼятниця, 17 січня 2014 10:20

"Таврія" офіційно призначила Костова

Болгарський фахівець Ніколай Костов став новим старшим тренером сімферопольської "Таврії". 50-річний наставник підписав контракт з клубом.

Ніколай Костов став 22-м тренером "Таврії" за роки незалежності України.

Ніколай Костов, старший тренер СК "Таврія": "Я радий, що очолив команду з Сімферополя. У нас попереду - багато роботи. На зборах потрібно добре підготуватися, щоб навесні гідно грати".

Олександр Бойцан, генеральний директор СК "Таврія": "Ми шукали фахівця, який може вирішити завдання зі збереження "Таврією" прописки у прем'єр-лізі. Тому наш вибір зупинився на Ніколаю Костові. Ми узгодили всі особисті умови нового старшого тренера нашої команди. Тільки що ми підписали контракт. До відновлення чемпіонату великих змін у складі "Таврії" не очікується, але кілька новачків у нас ще з'явиться".

Ніколай Костов є громадянином Болгарії. Народився 2 липня 1963 року у місті Добрич. Виступав за команди: "Левскі" (Софія), "Славія" (Софія), "Анортосіс" (Кіпр). Тренував команди: "Добруджа" (Болгарія), "Анортосіс" (Кіпр), "Олімпіакос" (Кіпр), "АЕК" (Кіпр), "Бананц" (Вірменія), "Металург" (Донецьк), "Левскі" (Болгарія), "Карпати" (Львів). Чемпіон Болгарії 1983/84, 1984/85, 1987/88. Володар Кубка Болгарії - 1984, 1985. Переможець Кубка Кіпру - 2002, фіналіст Кубка України - 2010.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" офіційно призначила Костова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути