Ексклюзиви
пʼятниця, 26 травня 2006 16:24

Явлінський: Путін може лишитися ще на один термін

 

Лідер російської партії "Яблоко" Григорій Явлінський вважає, що нинішній президент РФ Володимир Путін може лишитися при владі ще на один термін.

- У 2008 році Путін може і не піти. Авторитарна система - вона не знає, як міняти лідера. Вона так влаштована, що не пристосована до зміни лідера взагалі, тому там будуть системні проблеми. Складно буде розлучатися з номенклатурною власністю, з посадами, а крім того, є таке відчуття месії у Путіна і людей навколо нього - треба рятувати Росію, і ради цього чого вже не зробиш. Дуже небезпечно, якщо це буде зроблено через аншлюс Білорусії, це буде дуже небезпечно. Для всіх. Але такий варіант не можна виключати, - сказав він "Газеті.ru"

Явлінський додав, що починаючи починаючи з виборів-1996 у російських демократів був тільки один кандидат. У 1996 році одна людина боролася з Єльциним, в 2000-му одна людина боролася з Путіним від демократів.

Сам лідер "Яблока" ще не вирішив, чи братиме участь в президентських перегонах. Він сказав, що кандидата від партії обиратимуть на зборах.

Раніше сам Володимир Путін неодноразово заявляв, що не буде балотуватися на наступних виборах президента Росії, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Явлінський: Путін може лишитися ще на один термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути