пʼятниця, 24 березня 2017 18:30

Ярош вказав на позитивні тенденції на окупованому Донбасі

Ярош вказав на позитивні тенденції на окупованому Донбасі
фото: Ельдар Сарахман

На окупованих територіях Донецької і Луганської областей спостерігається хороша тенденція - по черзі ліквідовують ватажків бойовиків.

Про це сказав народний депутат Дмитро Ярош в інтерв'ю журналу "Країна".

"Переважній частині населення на окупованій території все одно, які над нею прапори. Відсотків 10 там активних колабораціоністів, сепаратистів. А основній масі за кого буде краще жити - так і буде. Коли звільнимо території, із ними треба буде працювати, просіювати. Наскільки я отримую інформацію, там зростає процент людей, які пов'язують своє майбутнє з Україною. Вони і допомагають нам дуже. Інформують про пересування їхніх військових підрозділів. Там і підпілля українське діє.

Дуже добрий процес відбувається. Бачите, то Ґіві не стало, то Мотороли. Думаю, скоро Захарченка не стане. Все як має бути. Я про це з 2014 року говорив, що можна навіть без великомасштабних операцій досягати конкретного результату", - розповів Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош сказав, як Україна зможе повернути Крим

У березні 2014 року після введення військ Росія анексувала український Крим. Згодом почала дестабілізувати ситуацію на Донбасі. РФ постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. З середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях тривають бойові дії.

Повне інтерв'ю з Дмитром Ярошем шукайте в журналі "Країна" від 23 березня.

Зараз ви читаєте новину «Ярош вказав на позитивні тенденції на окупованому Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути