понеділок, 24 січня 2022 21:32

Ярош попередив, звідки може атакувати Путін

Ярош попередив, звідки може атакувати Путін
Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош вважає, що Кремль може використати білорусів в якості провокаторів у війні з Україною. Фото: facebook.com/dyastrub

Кремль може використати білорусів в якості провокаторів у війні з Україною.

Лукашенко зараз робить все для того, щоб широкомасштабне вторгнення в Україну почалося з території Білорусі. Про це у Facebook написав командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош.

"Друзі-білоруси! Для вас вже давно закінчилися "танці" і "мирна білоруська партизанка". Вас вбивають, ґвалтують, над вами знущаються. Ви – терпите. Може, досить?",- зазначив командувач УДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош сказав, хто може поставити Путіна на місце

Тепер, на думку Яроша, білорусів Кремль використає в якості провокаторів у війні з Україною.

"І ви, за путінські інтереси, будете гинути? Ми, українці, шануємо і любимо білорусів, але якщо удар по нас буде нанесено з вашої території, ми перетворимо ваше "мирне" холуйське життя у пекло. Якщо буде горіти українська земля, то вогонь протидіі окупаціі України буде палати і в Білорусі, і в Росії", - сказав Ярош.

Закликав білорусів "скидати свого старого пропутінського маразматика!". І запевнив, що украінці за свою свободу будуть воювати всіма доцільними методами і засобами.

Росія не зможе повністю окупувати Україну. Про це сказав командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош.

На велику кампанію, на окупацію всієї України в них узагалі немає сил, на його думку. Хоча можуть підтягнути повітряно-десантні війська, додаткові сили з районів пунктів постійної дислокації до районів ведення бойових дій, але щоб окупувати Україну, їм треба тисяч 500-600 особового складу, яких вони не мають. До того ж буде активний опір людей.

Зараз ви читаєте новину «Ярош попередив, звідки може атакувати Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути