вівторок, 19 листопада 2019 09:08

Арешт Ляшка покаже політичну вмотивованість прокуратури - Мосійчук

Арешт Ляшка покаже політичну вмотивованість прокуратури - Мосійчук
Екснардеп Олег Ляшко побився з чинним депутатом Андрієм Герусом в аеропорту. Фото: скрін з відео

Арешт лідера Радикальної партії Олега Ляшка за бійку з Андрієм Герусом стане свідченням того, що прокуратура діє з політичних мотивів.

Про це написав ексдепутат та колишній однопартієць Ляшка Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook.

"Влада притягує до кримінальної відповідальності Ляшка і просить суд обрати для нього запобіжний захід у вигляді арешту без права на заставу. Це не має жодного відношення до права та правосуддя і якщо Ляшка арештують, то виключно з політичних мотивів, що є неприпустимим. На волі під заставою чи особистим зобов'язанням гуляють корупціонери, грабіжники і навіть вбивці, а тут за гіпотетично розірвану сорочку безальтернативна тюрма. Повний абсурд", - написав Мосійчук.

У понеділок, 18 листопада, Бориспільська місцева прокуратура повідомила про підозру колишньому народному депутату Олегу Ляшку через його бійку із чинним парламентарієм Андрієм Герусом в аеропорту "Бориспіль" і направила до суду клопотання про обрання екс-депутату запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

6 листопада у VIP-терміналі аеропорту "Бориспіль" лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко побився з депутатом Андрієм Герусом, якого він звинуватив у імпорті російської електроенергії, що був відновлений через внесену депутатом поправку до закону.

Раніше народний депутат України, перший заступник комітету з питань енергетики та ЖКП Олексій Кучеренко заявив, що голова енергетичного комітету ВР Андрій Герус має бути звільнений з посади голови комітету через лобіювання інтересів олігархів.

Зараз ви читаєте новину «Арешт Ляшка покаже політичну вмотивованість прокуратури - Мосійчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути