субота, 22 червня 2013 00:41

Януковичу треба з'їздити до Тимошенко, попити з нею чай і відправити її до Німеччини - нардеп

Януковичу треба з'їздити до Тимошенко, попити з нею чай і відправити її до Німеччини - нардеп
Едуард Гурвіц. Фото: www.pravda.com.ua

Президенту Віктору Януковичу треба запропонувати з'їздити до Юлії Тимошенко у лікарню.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав народний депутат  від фракції УДАР Едуард Гурвіц.

Коментуючи зустріч президента із лідерами парламентських фракцій, нардеп зауважив:

"Зустрічі лідерів фракцій і президента – дуже важлива річ. І вони мають відбуватися якомога частіше. Але є речі, передбачені Конституцією. Це те, що парламент має здійснювати заслуховування річного послання президента у парламенту. Це передбачено Конституцією. Гарантом Конституції є президент і він має виконувати цю вимогу Конституції. І звісно з цього треба було починати"

Гурвіц додав: "Президент прийде до парламенту, виступить перед ним і всі мають його слухати. Бо президент - дуже важлива складова державної влади в країні. Але й парламент дуже важлива складова".

Водночас, говорячи про зустріч Януковича із Арсенієм Яценюком, нардеп зауважив, що лідеру "Батьківщині" варто було запропонувати президенту щось нове, а не говорити те, що і  так відомо.

"Нічого неординарного там (на зустрічі) не відбулося. Знав президент про ситуацію в країні, чи Яненюк йому про це  розповів? Невже президент не знав, що Тимошенко сидить у тюрмі? Чи про це мав йому повідомити Арсеній Петрович? Якщо ж Арсеній Петрович пішов, то мав би зробити якісь нестандартні пропозиції президенту", - наголосив парламентар.

Нардеп пояснив: "Наприклад, Юлію Тимошенко відвідують президенти, посли. А наш президент дуже добре знайомий з Юлією Володимирівною. Що заважає запропонувати нестандартне вирішення ситуації: нехай наш президент поїде і поспілкується з Тимошенко. Нехай вони дві години поп'ють чай, поговорять. І може після цього вона б опинилися в Німеччині на лікуванні. І це було б вирішення важливої проблеми, яка заважає і країні, зокрема у перемовинах з Європою. Потрібно шукати нестандартні рішення".

Зараз ви читаєте новину «Януковичу треба з'їздити до Тимошенко, попити з нею чай і відправити її до Німеччини - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути