субота, 22 жовтня 2011 16:02

"Януковичу треба радикально змінити команду, інакше постане питання міняти його" - Томенко

"Януковичу треба радикально змінити команду, інакше постане питання міняти його" - Томенко

Президентові Віктору Януковичу треба радикально змінити команду. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав віце-спікер Микола Томенко.

"Інакше постане питання міняти його. Якщо влітку третина людей співчували Юлії Володимирівні, третина — була за процес і третині було байдуже, то зараз значна частина байдужих перейшла на бік Тимошенко. Тобто, за нас десь 55 відсотків. А динаміка падіння рейтингу Януковича фантастична. В березні його діяльність схвалювали 55,3 відсотка, в жовтні — 23,8. У жодного попереднього президента такого не було", - зауважив він.

На запитання, коли випустять з в'язниці екс-прем'єра Юлію Тимошенко, віце-спікер сказав: "В оптимістичній версії — наприкінці наступного тижня. В реалістичній — до кінця року.  Сподіваємося тільки на Європейський суд із прав людини. Питав одного депутата з Партії регіонів: "Ви очікували, що Україну так опустять в очах світу?". А він каже: "Нічого, європейці покричать і замовкнуть". Не розуміють, що це вирок не Тимошенко, а всій Україні".

За словами Томенка, Тимошенко осмислює свої кадрові помилки.

"Вона сьогодні дивиться телебачення, бачить багатьох виступаючих. Серед них є люди, які донедавна були в її команді, а тепер розповідають про її зловживання. Це для неї серйозна моральна проблема", - сказав віце-спікер.

Повністю інтерв'ю читайте тут: "Януковича переконують, що він прийшов на 15 років".

Зараз ви читаєте новину «"Януковичу треба радикально змінити команду, інакше постане питання міняти його" - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути