пʼятниця, 21 жовтня 2011 12:40

Кожен п'ятий готовий виходити на вулицю - Томенко

Кожен п'ятий готовий виходити на вулицю - Томенко

Наметове містечко під столичним Печерським райсудом потрібно згорнути. Про це кореспондентові Gazeta.ua заявив віце-спікер, "бютівець" Микола Томенко.

"Наша ідея з багаторазовою організацією Майдану вже дістала і людей, і нас. Це треба зупинити. Не можна штучно виводити людей. Це неправильно, дискредитує саму ідею. Я за те, щоб наметове містечко під судом прибрати. Але робити в Києві та обласних центрах інформаційні пікети", - наголосив він.

Томенко намагається придумати нові методи поширення протестної інформації.

"Зранку та ввечері народ іде на роботу. Одягають футболки чи куртки з певними написами, роздають бюлетені, інформують людей, що буде робити опозиція, які плани. Народ по дорозі це прочитає й інформація буде потихеньку відкладатися. Я сказав про це на нараді БЮТу. Поки цю ідею не підтримали", - сказав віце-спікер.

Потрібно повертати довіру людей до політиків, аби ті боролися за них.

"Це болісний процес. Спільними зусиллями ми ліквідували авторитетність політиків. Візьмімо, наприклад, підприємницьке середовище. Воно плаче "крокодилячими сльозами". Ми їм говоримо: "Зробіть заяву". Відказують: "Ви що? Ми краще домовимося". Теоретично ми принципові, послідовні, чесні, а практично – поки що не вистачає цього всього. Люди хочуть іншого життя, іншої країни. Але не вірять, що це можна зробити вже. За політиків вони битися не готові. Готові виходити за себе, але як — не знають. Протестні настрої зростають — до 20 відсотків", - резюмував Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Кожен п'ятий готовий виходити на вулицю - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути