Ексклюзиви
середа, 23 лютого 2011 12:47

Януковичу розповіли, яка слухняна українська армія

Януковичу розповіли, яка слухняна українська армія

У 2010 році українська армія виконала завдання, визначені президентом України Віктором Януковичем.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, перший заступник міністра оборони України Володимир Можаровський, презентуючи щорічник "Біла книга – 2010. Збройні Сили України" заявив, що у 2010 році за всіма напрямками життєдіяльності Збройних Сил було виконано більше завдань, ніж у 2009 році.

"Завдяки підтримці президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, діям уряду і зусиллям керівництва Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України у 2010 році були зупинені руйнівні процеси, що відбувалися в армії останнім часом, і досягнуто стабілізації", – наголосив Можаровський.

За його словами, зокрема, вдалося майже вдвічі підвищити інтенсивність заходів оперативної і бойової підготовки, покращити показники виконання заходів бойової підготовки в усіх трьох видах Збройних Сил та в родах військ. Також удвічі збільшився наліт авіації Повітряних Сил та армійської авіації Сухопутних військ, у 2,5 рази – наплавність кораблів.

Крім того, чиновник зазначив, що позитивні зрушення відбулися і стосовно забезпечення житлом військовослужбовців. За його даними, на сьогодні на черзі на отримання житла більше 45 тисяч осіб, з них 12% – ті військовослужбовці, які вже звільнені в запас. У 2010 році збудовано і придбано 2 тисячі 20 квартир. "У 2011 році зусилля у цьому напрямку нарощуватимуться", - запевнили у Міноборони.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу розповіли, яка слухняна українська армія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути