Ексклюзиви
субота, 09 листопада 2013 05:42

Януковичу не вдасться шахрайством завадити Кличку балотуватися у президенти — Геращенко

Януковичу не вдасться шахрайством завадити Кличку балотуватися у президенти — Геращенко
Ірина Геращенко. Фото: vidomosti-ua.com

Чинна влада на чолі з президентом Віктором Януковичем та Партією регіонів не зможе усунути лідера партії УДАР Віталія Кличка від президентських перегонів.

Таку упевненість в ефірі каналу Інтер висловила народний депутат фракції "УДАР" Ірина Геращенко, коментуючи підписання Януковичем скандального закону про внесення змін до Податкового кодексу.

"Янукович, в якого немає жодних шансів чесно перемогти на президентських виборах, намагається усунути своїх конкурентів у злочинний спосіб. Однак йому не вдасться нав'язати суспільству думку, що Кличко нібито не може балотуватися на посаду президента у 2015 році", - зазначила Геращенко.

Вона наголосила, що правоохоронні органи встановили, що внесення поправок до Податкового кодексу відбувалося з порушенням законодавства.

"Але президент не вперше свідомо йде на злочин і підписує законопроект, прийнятий з порушеннями. Так було із законом про мови, так було з "харківськими угодами". Тепер же Янукович так само підписав поправки до Податкового кодексу", - пояснила опозиціонерка.

Вона нагадала, що право балотуватися у президенти визначається Конституцією та виборчим законодавством, а не Податковим кодексом.

"Тому у Януковича та Партії регіонів нічого не вийде. Їм не вдасться шахрайством та підробкою змін до законів завадити Кличку балотуватися у президенти", – резюмувала Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу не вдасться шахрайством завадити Кличку балотуватися у президенти — Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути