Ексклюзиви
вівторок, 20 січня 2009 12:53

Януковичу не сподобалося те, що сказав Міллер

Януковичу не сподобалося те, що сказав Міллер
Партія регіонів вимагає від уряду негайного офіційного оприлюднення ціни на газ, яку повинні будуть платити цього року підприємства та окремі споживачі в Україні.

Про це говориться в розповсюдженій сьогодні заяві прес-служби Партії регіонів.

В партії вважають, що "в ході переговорів з Росією щодо постачання газу і його транзиту уряд Юлії Тимошенко не зміг відстояти національні інтереси України".

"360 дол. за тис. куб. м газу, які, за словами керівника "Газпрому" Олексія Міллера і за повідомленнями західних ЗМІ, буде платити за газ Україна цього року – це повна катастрофа для всієї вітчизняної промисловості. Це зупинка підприємств, масове безробіття і всі наслідки, які звідси випливають – крайня бідність, голодні люди, холод і безнадія в усій державі", - говориться у заяві.

В ПР наголошують також, що "такі невигідні для України умови забезпечення газом і його транзиту наштовхують на висновки про наявність тіньових і ще невідомих нам інтересів уряду у газовій сфері". Форпост
Зараз ви читаєте новину «Януковичу не сподобалося те, що сказав Міллер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути