понеділок, 03 жовтня 2011 16:48

Януковичу кортить пошвидше реформувати сферу адмінпослуг

Януковичу кортить пошвидше реформувати сферу адмінпослуг

Сьогодні президент Віктор Янукович та Рада комітету економічних реформ мають погодити базовимй законопроект про реформу адміністративних послуг.

Днями Янукович внесе його до парламенту як невідкладний.

"Сьогодні розглянемо два питання, - заявив президент, відкриваючи засідання керуючої ради комітету. - Законодавче забезпечення реформування сфери адмінпослуг та посилення ролі послань президента до народу та Верховної Ради".

Він назвав засідання дуже важливим, бо на ньому треба ухвалити організаційні рішення та уточнити механізм функціонування виконавчої ради.

"Ідеологія, яку ми погодили на останньому засіданні Кабінету міністрів з економічних реформ, повинна бути закладена. А всі рішення уряду, законодавчі акти, які ми з вами повинні прийняти, мають їй підпорядковуватися".

Швидше за все, говорячи про "Кабінету міністрів з економічних реформ", президент мав на увазі комітет з економічних реформ.

Він заявив, що принципові положення закону визначено на початку року і перелічив їх:

"Закон має покласти край ганебній практиці делегування державних функцій комерційним структурам, звести до мінімуму спілкування громадянина з чиновниками, закласти основу для створення мережі центрів надання адмінпослуг, створити перелік платних та безкоштовних послуг".

Янукович сказав, що стратегічна мета всього цього — надання адмінпослуг онлайн. "Так не буде безпосередніх контактів громадян з особами, які приймають рішення, а всі кошти будуть іти до бюджету", - підкреслив президент.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу кортить пошвидше реформувати сферу адмінпослуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути