вівторок, 06 вересня 2011 15:59

Янукович пригрозив міністру фінансів звільненням: "не грайтесь зі мною"

Янукович пригрозив міністру фінансів звільненням: "не грайтесь зі мною"

Президент Віктор Янукович обіцяє вже найближчим часом поставити питання про звільнення міністрів, які гальмують реалізацію економічних реформ.

На засіданні комітету з економічних реформ при президенті України, голова держави пригрозив міністрам, які проявляють "байдужість" до курсу на реформування економіки в Україні, пише газета "Дело".

"Висновки буде зроблено найближчим часом, - сказав голова держави. - Буде днадано оцінку: хто і скільки приділяє часу реформуванню".

За словами Януковича, найбільш серйозні проблеми - у сфері надання адмінпослуг. "Підприємства-паразити продовжують збагачуватися на українцях", - зазначив голова держави.

Президент звернувся до голови уряду Миколи Азарова, підкресливши, що потрібно вже робити висновки щодо тих міністрів, які гальмують реформування в цьому напрямку.

Янукович дав зрозуміти, що його критика, в першу чергу, стосується міністра фінансів Федора Ярошенка. "Не грайтеся зі мною, я Вас багато разів попереджав", - сказав він міністру.

У травні Янукович уже погрожував Ярошенку звільненням. "Федір Олексійович (Ярошенко), враховуючи що я сокиру вже підняв над вами, думайте весь час, щоб я її не опустив", - пригрозив Янукович в ході засідання регіонального комітету економічних реформ.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пригрозив міністру фінансів звільненням: "не грайтесь зі мною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути