четвер, 01 вересня 2011 15:23

Табачник не працює над власним політпроектом і у відставку не збирається - експерт

Табачник не працює над власним політпроектом і у відставку не збирається - експерт

Після афішування ймовірної відставки міністра освіти та науки Дмитра Табачника головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним, у російських ЗМІ з'явилася інформація, що міністр освіти планує створити власний політичний проект.

Зокрема наголошується, що Табачник своїм проектом "закриє" проросійську нішу, відібравши частину електорату комуністів, а також тих колишніх прихильників Януковича, які за минулі півтора роки втратили довіру до президента і правлячої Партії регіонів.

У свою чергу, деякі експерти спростовують подібну інформацію. Так зокрема політолог, директор PR-групи Polittech Тарас Березовець у коментарі Gazeta.ua зазначив, що, перш за все, поки про відставку мова взагалі не йде.

"Стосовно відставки - то була перекручена інформація, насправді ні про яку відставку не йшлося. Єдине, що відповів насправді Льовочкін це те, що всі ми ходимо під Богом. І це було трактовано чомусь, що Табачника буде відправлено у відставку", - наголосив політолог.

"Я думаю, що тут є просто бажання натиснути на міністра, очевидно, що він - фігура, яка викликає роздратування серед представників національно-демократичної опозиції", - переконаний Березовець.

Він також наголосив, що інформація про створення власної політичної партії Табачником - не відповідає дійсності.

"Просто це йде спонукання відправити міністра у відставку, а в дійсності ніякої роботи стосовно створення власного проекту немає. Вона може виникнути теоретично, якщо він справді буде відставлений, але наразі ця інформація не є правдивою", - наголосив експерт.

Зараз ви читаєте новину «Табачник не працює над власним політпроектом і у відставку не збирається - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути