середа, 24 квітня 2013 01:31

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Януковича закликали проявити милосердя до Тимошенко, звільнивши її до Великодня

Януковича закликали проявити милосердя до Тимошенко, звільнивши її до Великодня
Юлія Тимошенко. Фото: sevbat.com.ua

Громадські діячі, представники творчої інтелігенції, депутати різних рад Черкаської області (всього 19 осіб) сьогодні звернулися до президента Віктора Януковича з відкритим листом.

Як повідомляє УНІАН, клопотання, зокрема, підписали Заслужений художник України, народна майстриня Олександра Теліженко, народна майстриня України, голова Спілки народних майстрів Черкаської області Ольга Мартинова, голова обласної організації "Просвіта" Олена Фещенко та інші.

Автори листа дякують президенту за помилування Юрія Луценка та Георгія Філіпчука і відзначають, що тепер суспільство очікує наступного кроку — звільнення Тимошенко.

Лідери опозиції підписали спільне звернення з вимогами до Януковича

Вони підкреслюють, що "помилування цих опозиційних політиків дає надію українцям на припинення політичних репресій, відновлення верховенства права, повернення нашої держави на демократичний європейський шлях розвитку".

Тому у своєму листі вони просять президента "проявити милосердя і, відповідно до християнської традиції, до свята Великодня прийняти рішення про звільнення Юлії Володимирівни Тимошенко від відбування покарання, а також здійснити її повну юридичну і політичну реабілітацію".

Зараз ви читаєте новину «Януковича закликали проявити милосердя до Тимошенко, звільнивши її до Великодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути