четвер, 07 липня 2011 18:25

Януковича привітають короваєм і квітами

Януковича привітають короваєм і квітами

Післязавтра Віктору Януковичу виповнюється 61 рік. Губернатори вже підготували подарунки.

Керівники областей порадилися і вирішили подарувати президенту квіти і свіжий хліб.

"Я розмовляв з іншими губернаторами, і ми прийшли до єдиного висновку, що найкращий подарунок - це хороші результати роботи за перше півріччя. І ми прийняли рішення: я вже замовив великий коровай з хліба нового врожаю і букет польових квітів", - розповів губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк.

Каравай та квіти, на думку київського губернатора, будуть символізувати побажання губернаторів і повинні сподобатися Януковичу.

"Це буде найкращий подарунок від людей, які дійсно бажають Президенту здоров'я, успіхів, здійснення тих прагнень і починань, щоб наша країна за 10 років увійшла до двадцятки найрозвиненіших країн світу".

Губернатори сподіваються, що президент запросить їх за святковий стіл. Це дасть їм можливість поговорити з Януковичем про питання, "які на сьогоднішній день є в різних регіонах".

"Можливо, і президент нас почастує чаєм, розріже цей коровай, і ми зможемо поговорити про проблеми", - поділився Анатолій Присяжнюк.

У минулому році Віктор Янукович святкував свій день народження кілька днів. Йому подарували картину за $ 15 тисяч, старовинну ікону і лаврову гілку. Журналісти подарували президенту велосипед.

Зараз ви читаєте новину «Януковича привітають короваєм і квітами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути