понеділок, 11 квітня 2011 16:42

Януковича нарекли губернатором західної провінції РФ

Януковича нарекли губернатором західної провінції РФ

Віктор Янукович є не президентом України, а звичайним "губернатором крайньої західної провінції Російської Федерації".

Про це заявив народний депутат від НУ-НС Ярослав Кендзьор.

Зокрема, коментуючи ініціативу глави держави зустрітись із керівниками усіх офіційних церков в Україні, Кендзьор зазначив, що не очікує "рожевих, оптимістичних результатів" від цієї зустрічі.

"Якби Віктор Федорович був розумним главою української держави, то відразу зрозумів би, наскільки функціонування усіх конфесій в Україні та їхня взаємна співпраця є важливою для стабільності у державі, утвердження релігійного і суспільного спокою, цементування, зміцнення України", - сказав нардеп.

На його думку, Янукович повинен був зустрітись із предстоятелями українських церков відразу після перемоги на президентських виборах.

"Янукович мав би першим кроком після інавгурації зустрітись із ієрархами усіх церков, які офіційно функціонують в Україні. Адже він демонструє свою релігійність, ходить до церкви", - наголосив політик.

За словами Кендзьора, окрім Московського патріархату президент ще досі не заглядав до жодної церкви.

"Янукович демонстративно всій Україні та всьому світу показував свою відданість церкві Московського патріархату. Це величезне блюзнірство, коли українського президента приїжджає коронувати глава церкви, яка має свій центр у столиці іншої держави. Той, хто знає увесь підтекст таких дій Віктора Федоровича, розуміє, що він є простим губернатором крайньої західної провінції Російської Федерації", - резюмував "нунсівець", однак додавши, що останнім часом, в силу різних обставин, "дуже солодка дружба Януковича із Кремлем нібито трошки пригасла".

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович зустрінеться із зверхниками усіх українських церков у Чистий четвер, 21 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Януковича нарекли губернатором західної провінції РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути