Ексклюзиви
вівторок, 03 серпня 2010 18:08

Януковича хочуть пересадити на трактор і зекономити 50 мільйонів гривень

Януковича хочуть пересадити на трактор і зекономити 50 мільйонів гривень
Президента Віктора Януковича треба пересадити з броньованого "мерседеса" на трактор і відправити поїздити сільськими дорогами.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав нардеп від БЮТ Василь Кравчук.

"Немає слів, коли читаєш, скільки грошей витратили на ВІП-дорогу для Януковича, - сказав Кравчук. - Але якщо народ обрав такого президента, який дбає лише про свій комфорт, про те, щоб його не підкидало дорогою на роботу, то, мабуть, народ ще не зовсім розбирається в тому, кого обирає".

За словами політика, Януковича треба відправити в райцентр або село подалі від столиці.

"Нехай подивиться, які там дороги. Нехай сяде не на мерседеса, а на трактор. І хай поїде селом, - наголосив він. - Треба більше бути серед людей. Тоді він зрозуміє, як приймати правильні рішення й де потрібно ремонтувати дороги. А якщо сидіти зверху, в Києві, то нічого не буде. Але як казав наш перший президент: "Маємо те, що маємо".

Обурився з цього приводу і його однопартієць Дмитро Ветвицький.

"А від кого убезпечують Януковича? Хіба що від свого народу. Бо ця дорога була не однією з найгірших, - підкреслив він. - Але добре, що все так відбувається. Люди зможуть якомога швидше зрозуміти, яка влада працює для себе, а яка для людей".

За словами "бютівця", це нагадує "радянщину".

"Колись дорогу робили для проїзду Брежнєва і наближених до нього людей. Так само й тепер. Повертаємось в минуле. За цю суму, яку витратять на дорогу для Януковича, можна відремонтувати ціле містечко. Не виключено, що і в майбутньому чиновники ремонтуватимуть ті дороги, на яких можна заробити, увірвати собі якийсь шматок. Але з таким підходом європейських доріг в Україні ніколи не буде", - зазначив він.

Нагадаємо, дорогу Київ-Вишгород-Десна на ділянці до "Межигір'я", де живе Янукович, ремонтують планово з метою забезпечення безпеки руху. Про це заявляють в "Укравтодорі".

"Поточний ремонт ділянки цієї дороги протяжністю 8,4 км є "плановим, спрямованим на збереження дороги та забезпечення безпеки руху" - зауважили вони.

Орієнтовна вартість робіт складає 49,7 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Януковича хочуть пересадити на трактор і зекономити 50 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути