понеділок, 02 серпня 2010 18:08

Дорога, по якій їздить Янукович небезпечна - Укравтодор

Дорога, по якій їздить Янукович небезпечна - Укравтодор
У Державній службі автомобільних доріг заявляють, що дорогу Київ-Вишгород-Десна, зокрема, на ділянці до "Межигір'я", де проживає Президент України Віктор Янукович, ремонтують планово з метою забезпечення безпеки руху.

Про це заявив голова Укравтодору Володимир Демішкан, коментуючи повідомлення ЗМІ, що до резиденції "Межигір'я" будують нову VIP-дорогу.

За його словами, поточний ремонт ділянки цієї дороги протяжністю 8,4 км є "плановим, спрямованим на збереження дороги та забезпечення безпеки руху".

"Хочу підкреслити, що ця дорога першої категорії побудована ще в 80-ті роки минулого сторіччя. За тридцять років середньорічна інтенсивність руху тут зросла до 23 тис. автомобілів на добу, а в окремі дні сягає й 30 тис. Дорога не ремонтувалася 15 років (при нормативному терміні згідно з діючими правилами Технічним для доріг першої категорії з асфальтобетонним покриттям - 11 років)" , - зазначив голова Укравтодору.

Він також повідомив, що орієнтовна вартість цих робіт складає 49,7 млн. грн.

Як констатують в Укравтодорі, на проїжджій частині цієї дороги є численні осідання, тріщини, порушена система поверхневого водовідведення. Також потребує термінового ремонту гідроізоляція на автомобільному шляхопроводі і у виконанні комплексу заходів з безпеки руху, зокрема, в установці штучного освітлення дороги, встановлення металевого бар'єрного огородження і т.п.

"Вивчивши ситуацію, фахівці прийшли до висновку, що подальше зволікання з ремонтом цієї дороги зумовило б значні перевитрати бюджетних коштів, оскільки руйнування інтенсивно розвиваються, і мала би вкрай негативні наслідки для безпеки дорожнього руху", - зазначив Демішкан.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Дорога, по якій їздить Янукович небезпечна - Укравтодор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути