середа, 23 січня 2013 18:39

Янукович звільнив заступницю Богатирьової, а посаду віддав донецькому чиновнику

Янукович звільнив заступницю Богатирьової, а посаду віддав донецькому чиновнику
Віктор Янукович підписав указ про звільнення Раїси Моісеєнко. Фото: ua.politics.comments.ua

Президент України Віктор Янукович звільнив Раїсу Моісеєнко з посади першого заступника міністра охорони здоров'я. Відповідний указ № 39/2013 розміщений на офіційному сайті глави держави в середу.

Іншим указом Янукович призначив на цю посаду Олександра Качура, який раніше обіймав посаду заступника начальника головного управління охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації.

При цьому указ посилається на ч.2 ст.8 закону "Про центральні органи виконавчої влади", згідно з яким у разі звільнення міністра перший заступник міністра та заступник міністра звільняються з посад президентом України.

Як повідомлялося, 24 грудня президент України Віктор Янукович у зв'язку з відставкою Кабінету міністрів звільнив Раїсу Богатирьову з посади віце-прем'єр-міністра - міністра охорони здоров'я, однак у той же день призначив новий склад уряду, в якому Богатирьова обійняла посаду міністра охорони здоров'я.

Раніше Раїса Моісеєнко, яка очолювала Головне управління охорони здоров'я Київської міськдержадміністрації, була призначена заступником міністра охорони здоров'я в червні 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Янукович звільнив заступницю Богатирьової, а посаду віддав донецькому чиновнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути