Ексклюзиви
понеділок, 18 травня 2009 15:38

Янукович знову не прийшов до Ющенка

Янукович знову не прийшов до Ющенка
Під головуванням Президента України Віктора Ющенка у Секретаріаті глави держави відбувається нарада за участю вищого керівництва держави та лідерів політичних сил з питань узгоджених дій щодо подолання кризових явищ.

Як повідомили у прес-службі Президента, участь у нараді беруть прем`єр-міністр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Володимир Литвин, секретар РНБОУ Раїса Богатирьова, голова Національного банку Володимир Стельмах, представник Партії регіонів Микола Азаров. Також участь у нараді бере перший заступник глави Секретаріату Президента - представник Президента України у Кабінеті міністрів Олександр Шлапак.

Головна мета наради - обговорення єдиного загальнонаціонального антикризового плану, зокрема виконання Положень Меморандуму з МВФ та ситуація, що склалася на газовому ринку.

Говорячи про співпрацю України з МВФ, Ющенко висловив стурбованість тим, що законопроекти, які стосуються банківської системи та мають бути ухвалені до кінця травня, не готові до розгляду в парламенті. До цього часу не внесено до парламенту законопроект про процедури вирішення питань проблемних банків, спільно розроблений урядом і Національним банком, та ще два законопроекти.

Президент наголосив, що очікує від учасників наради конструктивного діалогу, який дасть практичні результати.

На понеділок, 18 травня, на нараду з питань узгоджених дій щодо подолання кризових явищ до Президента України Віктора Ющенка, за даними прес-служби голови держави, були запрошені прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко, голова Національного банку Володимир Стельмах та лідер Партії регіонів Віктор Янукович, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович знову не прийшов до Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути